"Це маніпуляція і висмикування. Вічно у вас у політиків одне і те ж": Полякова і Ляшко влаштували скандал на ТБ (відео)

Відома співачка Оля Полякова та головний санітарний лікар України Віктор Ляшко влаштували бурхливу словесну перепалку в прямому ефірі на ТБ через карантинні обмеження в Україні. Так, на думку Полякової, посилення карантину в країні ставить під загрозу існування деяких видів діяльності, зокрема й музичної інтудстрії. Про це йшлося в ток-шоу на каналі "Україна 24", передають Патріоти України.

Співачка зазначила, що представники влади повинні провести серйозний діалог із ініціативною групою, яка представляє інтерес українського шоу-бізнесу.

"Те, як ви там кулуарно ухвалюєте рішення, і вважаєте це досягненнями – це смішно... Що ви можете запропонувати нам – артистам, музикантам, авторам – щоб ми знову запаслися терпінням і закрили очі на бездумну політику стосовно себе? Скажіть: давайте зустрінемося, обговоримо все ініціативною групою. Ми вже зустрічалися у вересні – і нічого. Тільки хейт, звинувачення, скандали тощо. Якщо локдаун – то давайте компенсації, або хоча б розуміння, як ми вийдемо з кризи і компенсуємо втрати", – заявила Полякова.

У відповідь Ляшко нагадав, що зустрічався зі співачкою в Міністерстві культури і обговорював можливі проблеми через карантин. До того ж, за його словами, артистам тоді пішли назустріч.

"Ми пішли назустріч вам... Ми ухвалили рішення про 50% заповнюваності залів, про те, що ви особисто, виступаючи на сцені, будете просити всіх глядачів надягати маску, дотримуватися дистанції... Після цього через два тижні був концерт у Харкові й почалася ця ситуація..." – підкреслив головний санлікар.

Зі свого боку, Полякова зазначила, що не контролювала ситуацію з концертом у Харкові. "Це був не мій концерт... Це маніпуляція і висмикування. Вічно у вас у політиків одне і те ж... На що артисти повинні жити?" – обурилася вона.

"Економіка – це міністр фінансів. Культура – це Міністерство культури. Я – за здоров'я відповідаю. Концерти – це масове скупчення людей, де можлива потенційна небезпека інфікування. Тому я за обмеження масових заходів. Питання компенсацій – для цього, вибачте, є профільні міністерства", – підсумував Ляшко.

Нагадаємо, Полякова потрапила в скандал через свій концерт у Харкові, який відбувся в жовтні 2020. Після заходу в поліції Харківської області відкрили провадження за фактом порушення карантинних вимог.

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...