Полякова і Степанов поскандалили в прямому ефірі через концерт у Харкові (відео)

Концерт співачки відбувся до Дня вчителя 3 жовтня, на ньому були присутні близько 2 тис. осіб.

Українська співачка Оля Полякова, яка 3 жовтня виступила з концертом до Дня вчителя в Харкові, влаштувала скандал з міністром охорони здоров'я України Максимом Степановим. Вона вказала, що інформація про зростання захворюваності коронавірусів в регіоні після її заходи, яку раніше озвучував міністр, є брехнею. Співачка вимагала від Степанова визнати, що він, коментуючи публічно її концерт, помилився, і кількість заражених COVID-19 в Харківській області з того моменту зменшилася. Про це йшла мова в прямому ефірі каналу "Україна 24", передають Патріоти України.

"Ви серйозно вважаєте, що збільшення захворюваності відбулося через мій концерт? Щодня сотні тисяч людей їздять в метро, де не надягають маски. Почала поширюватися інформація про те, що концерт Полякової в Харкові викликав спалах COVID-19. Так ось, спалаху через мій виступ не було, і я хочу, щоб ви це визнали. Якщо ви, пане міністре помилилися, – скажіть це зараз. Я вас зрозумію, так буває. У вас же складна, нервова робота. Але миритися з передвиборними маніпуляціями, в яких мене і моє ім'я використовують, я не буду", – висловилася Полякова.

Артистка наголосила, що використання імені в негативному ключі завдає їй репутаційних втрат. За словами Полякової, захід, що відбувся в Харкові – не її концерт, а свято, яке організувала мерія міста. Вона також вказала, що інформація про те, що на неї заведено кримінальну справу – фейк. Степанов, в свою чергу, відповів Поляковій, що його претензії були адресовані не особисто їй, а організаторам концерту і владі Харкова.

"Ім'я артиста неважливо. Будь-який концерт з великою кількістю відвідувачів впливає на зростання захворюваності. І це аксіома, це навіть не теорема, яку треба довести. Я не розумію про що ми з вами сперечаємося, і що ви хочете довести? Чи погіршив ситуацію концерт, в якому ви брали участь, – погіршив", – відповів міністр.

Нагадаємо, після концерту Полякової 3 жовтня в поліції Харківської області відкрили провадження за фактом порушення карантинних вимог. Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов виступив з критикою органів місцевого самоврядування, які в період спалаху СOVID-19, змагаючись в передвиборній гонці, дозволяють проводити в регіонах масові заходи.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...