Полякова нещодавно за безцінь продала елітний будинок на Росії

Мама відомої української співачки Олі Полякової близько 20 років свого життя провела в РФ, куди переїхала до нового обранця після розлучення з першим чоловіком. Залишила Світлана країну-терористку лише у травні минулого року, після повномасштабного вторгнення. Проте не тільки близька людина пов'язувала артистку з Росією – там у неї була нерухомість.

За словами Полякової, елітний будинок у хорошому районі вона продала зовсім недавно. Зробила це, щоб точно не мати жодних зв'язків з агресором. Докладніше виконавиця розповіла в інтерв'ю Раміні Есхакзай для її YouTube-каналу.

"У нас там був будинок. Зовсім недавно ми його продали. Продали за 15% від його вартості. Це був дуже гарний, елітний будинок у хорошому районі, з лісом. Шкода, що ми не змогли взяти хоча б ті кошти, які в нього вклали. Але просто продавали, тому що потрібно було позбутися цієї нерухомості, щоб не мати нічого спільного з Росією. Тому вже нерухомості в Росії немає", – запевнила Полякова.

А ось для її мами, як можна зрозуміти за словами співачки, рішення покинути країну-терористку далося не просто. Росіянин, з яким була у стосунках жінка, залишився вдома.

"Моя мама у травні місяці виїхала з Росії. Ви пам'ятаєте, яку діяльність я вела у соцмережах. Мені було дуже страшно за неї, але я все одно продовжувала це робити. Я їй говорила: "Ти не можеш там перебувати. Ти в мене там, як заручник. Я боюсь за тебе. Невідомо, як вони захочуть закрити мені рота, якщо ти там перебуваєш"... Я постійно думала про те, як вони захочуть натиснути на мене. У травні вона поїхала до мене до Франції, залишила в РФ свого нового бойфренда. Для неї це трагічна історія, тому що довелося розлучитися, і вони можуть бачитися десь на виїзді. Він нормальний, він все розуміє, він, звичайно, проти путінського режиму", – поділилася Полякова.


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...