"Цей політик зможе і дупку свою сфотографувати голу, а чого ні?": Полякова розповіла, чому хоче йти в Раду (відео)

Українська співачка Оля Полякова зібралася йти в політику, тому що люди не вірять старій владі і потрібно щось міняти. В ефірі програми "Сніданок з 1+1" на ТСН артистка розповіла, що не збирається йти зі сцени, а чоловік її повністю підтримує, повідомляють Патріоти України.

"Старим політикам не вірять люди, не хочуть за них голосувати. І тому я вирішила створити силу, якої дуже не вистачало Україні – жіночу силу. Я хочу створити свою політичну силу, з якою зайду на парламентські вибори, не на ці, підготуємося. В мене немає цілі залізти зараз будь-якою ціною до парламенту. Розумієш, на хайпі, дуже швидко. Ось ми зараз склепали партійку. На дострокових мене не чекайте", – розповіла Полякова.

За словами співачки, вона виступатиме і керуватиме власною партією. Нікого з колег, які теж збираються в політику, вона не боїться.

"Хай вони мене бояться, чого я маю їх боятися. Ні Вакарчук не знаю, що з себе представляє, ні Винник. Що він співає гарно, прекрасне волосся, привабливий чоловік, але вони себе як політики ще не проявили. Будемо дивитися. Жінка ніколи не обирає, з ким їй в човник, гарно не придивившись до партнера", – додала вона.

Більш того, Полякова сказала, що буде пафосним політиком. "Цей політик зможе і дупку свою сфотографувати голу, а чого ні? У будь-якого політика є дупка", – пожартувала вона.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...