Поляки почали збирати кошти на зимове спорядження для українських військових

У Польщі у вівторок, 6 грудня, стартувала кампанія зі збирання грошей на закупівлю зимового спорядження для бійців бронетанкової бригади імені Пшецлава Ланцкоронського, що створюється в Україні. Про це повідомило Польське радіо.

Голова аукціону zrzutka.pl, через який здійснюється збирання коштів, Бартош Янович повідомив, що українська сторона звернулася з ініціативою провести аукціон пам'ятних речей, пожертвуваних спортсменами.

Серед іншого, на аукціон були виставлені передані українськими боксерами Віталієм та Володимиром Кличком та Василем Ломаченком пам'ятні предмети, а також речі, передані польським футболістом Гжегожем Крихов'яком.

Організатори хочуть заохотити інших польських та українських спортсменів, а також спортсменів з інших країн пожертвувати на аукціоні свої кубки чи спортивні пам'ятні речі.

Донори, які пожертвують найбільшу суму, отримають, зокрема, фотографії з автографами братів Кличків чи бутси Гжегожа Крихов'яка. До діяльності щодо просування аукціону також приєднався благодійний Фонд Кульських, який з початку повномасштабного вторгнення РФ передає в Україну медичну допомогу.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...