Полігони "забиті" танками і артилерією: На Донбасі помічено велике скупчення техніки бойовиків, у штабі ООС говорять про велику загрозу

Бойовики здійснюють накопичення і переміщення озброєння та військової техніки на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр ООС з посиланням на дані української сторони СЦКК, передають Патріоти України.

У звіті за 13 квітня йдеться, що на непідконтрольній Україні території зафіксували 269 одиниць різного типу озброєння і військової техніки.

У районі населеного пункту Бугаївка розміщено 11 самохідних гаубиць "Гвоздика" і "Жаба". У районі населеного пункту Шимшинівка зафіксували протитанкову гармату "Рапіра".

Велику кількість озброєння і військової техніки зафіксовано на лінії відводу, але за межами виділених місць зберігання озброєння.

На полігоні поблизу Бугаївки знаходяться зенітні комплекси "Стріла-10" і міномети. У районі населеного пункту Мирне спостерігачі виявили вісім самохідних гаубиць 2С1 "Гвоздика", 12 причіпних гаубиць Д-30 "Жаба" і чотири протитанкові гармати МТ-12 "Рапіра".

На полігоні поблизу населеного пункту Шимшинівка знаходяться 11 танків Т-72 і самохідна артилерійська гармата калібру 120 мм "Нона-С". Ще 20 танків зафіксовані на полігоні поблизу населеного пункту Тернове. Практично на всіх полігонах виявлено велику кількість бойових броньованих машин, загальна кількість - 113 одиниць.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...