"Політ метелика": Після матчу Євро-2024 Грузія-Португалія футбольний хуліган мало не нокаутував Роналду біля входу до роздягальні у стилі легендарного Брюса Лі (відео)

39-річний Кріштіану Роналду – одна з ікон поточного чемпіонату Європи з футболу у Німеччині. Те, що КріРо феноменальний спортсмен, визнають як його шанувальники, так і хейтери. Португалець грає вже на шостій континентальній першості, і, напевно, це останній великий турнір у його кар'єрі.

Таким чином, не дивно, що до сьомого номера португальської команди прикута велика увага під час Євро: уболівальники намагаються прорватися до легенди в будь-якому місці, де б він не з'явився, щоб зробити заповітне селфі з кумиром, передають Патріоти України.

Однак така популярність загрожує наслідками. Зайвий раз це доводить вчорашній епізод, що стався у перерві поєдинку Грузія – Португалія, коли Роналду разом з іншими футболістами прямував до підтрибунного приміщення. У цей момент з трибуни на нього раптово стрибнув уболівальник, причому політ фаната нагадував відомий удар ногою у стрибку Брюса Лі. Від нокауту зірку світового футболу вберіг стюард, який встиг закрити футболіста і прийняв удар на себе.

Кадри цього інциденту вже встигли облетіти весь світ, і вони виглядають, відверто кажучи, максимально жахливо. Здається, що нога фаната могла потрапити прямо в обличчя Роналду. Якими були б наслідки, можна тільки здогадуватися. Не виключено, що поєдинок проти грузинів став би останнім для КріРо на нинішньому Євро, але, на щастя, обійшлося.

Сльози радощі посеред біди: У Києві з понівеченої уламками ракети квартири врятували кота. Сніжно-білого альбіноса повернули щасливій господарці (відео)

понеділок, 1 липень 2024, 0:42

Кіт на прізвисько Лукас перебував у квартирі, поруч з якою влучили уламки збитої ворожої ракети. Власниця тварини дуже переживала, тож звернулася до рятувальників, аби ті дістали її домашнього улюбленця. У Києві з багатоквартирного будинку на Оболоні, ...

Не приховувати, а викорінювати!

неділя, 30 червень 2024, 23:09

Чим більше влади має правитель – тим важче йому з нею розлучатися. І тим частіше виникають різні ідеї: як би щось зробити так, щоб свято влади ніколи не закінчувалося. Основним симптомом є намагання за будь-яку ціну заглушити критику. Причому так, щоб...