Нападали з мопеда: Поліцейські спіймали зухвалих злодіїв, які "працювали" в центрі Києва (фото, відео)

У Києві правоохоронці затримали зловмисників, які в центрі столиці на мопеді під'їхали до потерпілого, вихопили у нього з рук сумку і зникли з місця події. Про це заявляє Головне управління Національної поліції в місті, повідомляють Патріоти України.

За словами постраждалого, він стояв посеред вулиці, коли у нього з рук вихопили сумку, в якій були документи та гроші: 1000 доларів США, 9000 гривень та двісті євро. Зловмисники швидко зникли з місця злочину.

"Завдяки вдало проведеним оперативно-розшуковим заходам вже через кілька годин ми встановили зловмисників та затримали їх в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - розповів начальник відділення слідчого відділу Голосіївського управління поліції Артур Соколов.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, це - грабіж, вчинений групою осіб. За цей злочин передбачено покарання у вигляді ув'язнення на термін від чотирьох до шести років.

Крім того, під час санкціонованих обшуків в приміщеннях фігурантів поліцейські виявили і вилучили речовини і рослини, зовні схожі на наркотики. Тому слідчі також почали досудове розслідування за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...