"Поліцейські відмовилися перевіряти": Журналіст знайшов у Києві нічний клуб, який працює у комендантську годину

Журналіст "Української правди" Михайло Ткач стверджує, що знайшов у Києві розважальний заклад, який працює під час комендантської години. Про це Ткач повідомив у Facebook, передають Патріоти України.

За його даними, заклад працює у комендантську годину уже не перший місяць. "Ми перебуваємо біля Boho club. Ми сьогодні (у ніч на 1 жовтня. – Ред.) вирішили приїхати перевірити. Сюди постійно приїжджають таксі — привозять та відвозять відвідувачів. Запитання ось у чому: вже два екіпажі поліції відмовилися перевіряти це місце – працює воно чи ні. 20 людей стояло біля входу до клубу вже після настання комендантської години, а поліцейські відмовилися перевіряти" , – зазначив Ткач.

"Перед цим, коли ще не знали, що ми – журналісти, до нас говорили (не зрозуміло, йдеться про представників закладу чи поліцію. – Ред.), що зараз до нас приїдуть працівники військкомату і зрозуміло, що будуть робити. Хоча щодо відвідувачів цього клубу цього не роблять, не погрожують працівниками військкомату, не перевіряють (військовозобов'язаних. – Ред.). Там багато відвідувачів, грає музика", – додав журналіст.

Користувачі соцмереж у коментарях почали висловлювати своє обурення з приводу роботи закладу та роботи правоохоронних органів.

Реакція поліції

У поліції повідомили, що перевірили "один із розважальних закладів Печерського району" і встановили, що заклад функціонував з порушенням коменданської години та реалізовував відвідувачам алкоголь у заборонений час. Чи йдеться саме про клуб Boho club, не уточнюється.

За словами правоохоронців, до відповідальності було притягнено адміністратора закладу. На нього склали протокол про адміністративне правопорушення. Санкція статті передбачає від 6 800 до 13 600 гривень штрафу. Окрім цього, із працівниками закладу провели превентивну роботу.

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

"Ми не встигаємо все відновити, відбудувати": Експерт пояснив, чи будуть блекаути влітку і на що очікувати взимку

понеділок, 20 травень 2024, 8:50

Відключення світла влітку якщо і будуть, то ймовірно, не перевищуватимуть двох годин на день. А от ситуація з електропостачанням взимку буде набагато складнішою. Про це заявив експерт Інституту енергетичних досліджень Юрій Корольчук, передає "Громадськ...