Поліцейські затримали 10-річного викрадача авто, який образився на маму: Скільки він проїхав

У Флориді поліція затримала на магістралі машину, яка рахувалася викраденою. Після зупинки машини поліцейські відчули справжній шок, побачивши за кермом 10-річного хлопчика, передають Патріоти України.

Їхав він в машині не один, а з 11-річною сестрою, пише Бі-бі-сі. З'ясувалося, що діти втекли від своєї мами, образившись за те, що вона забрала їхні гаджети через те, що вони багато ними користувалися.

В офісі шерифа округу Алачуа розповіли, що автомобіль, який значився в розшуку вже кілька днів, зупинили на шосе близько 4 години ранку "в обставинах, пов'язаних з підвищеним ризиком". "На превеликий подив помічників шерифа з машини вийшли 10-річний водій і його сестра", - поділилися в поліції і додали, що за кілька днів діти проїхали понад 300 км від міста Порт-Норт до Алачуа.

"Детективи провели з матір'ю тривалу бесіду і з'ясували, що вона докладає всіх зусиль до виховання дітей і готова прислухатися до рекомендацій і прийняти запропоновану допомогу", - наголошується в заяві поліції, яка повернула їй дітей і автомобіль.

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...

Підозрюваного у вбивстві Фаріон ретельно готували до злочину: Експерт-криміналіст вказав на важливі ознаки

субота, 27 липень 2024, 14:00

В'ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві професорки Ірини Фаріон, міг хтось готувати та тренувати. Про це розповів кримінальний психолог Юрій Ірхін в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. Експерт наголошує, що психіка 18-річної людини д...