Поліцянтка з Сум виграла чемпіонат України з бодібілдингу (відео)

Сумська патрульна Марина Горьковська виграла чемпіонат України з бодібілдингу Mr. & MS. UKRAINE 2021, що пройшов у Києві. Дівчина стала найкращою у номінації фітнес-бікіні до 170 см.

Марина працює у поліції шостий рік.

Обiймає посаду інспектора зі зв'язків із громадськістю. Свій час, окрім сім'ї та дитини, дівчина витрачає на лекції у школах та дитячих садках, а також на тренування.

Минулого літа Горьковська вирішила серйозно зайнятися цим видом спорту та вперше взяти участь у професійних змаганнях.

"Білки, вуглеводи – все це треба рахувати. А ось за два дні до змагань я перестала пити воду. Важливо, щоб на змаганнях усі м'язи були рельєфними і під шкірою не було жирового прошарку", – поділилася Марина секретами виступів в інтерв'ю ТСН.

Не все так однозначно? Чи може Польща депортувати українських чоловіків

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:58

Поляки можуть повернути до України військовозобов'язаних чоловіків? З новою важливою заявою вийшов міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш, який раніше висловлювався за повернення чоловіків на Батьківщину. Водночас Варшава подовжила тимчасовий з...

Винищувач супербактерій: Вчені заявили про створення антибіотика, який може здійснити прорив у медицині

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:47

Вчені відкрили новий клас антибіотиків з потужною активністю проти особливо стійких бактерій. Медикамент також продемонстрував ефективність лікування інфекції кровотоку у мишей, передають Патріоти України. Антибіотик розробили медики з Уппсальського ун...