Поліції довелося втрутитися: На Прикарпатті охочі вакцинуватися захопили у заручники лікарів

В Івано-Франківську охочі вакцинуватися від коронавірусу буквально захопили медиків у заручники та не випускали із центру вакцинації. Інцидент трапився у п'ятницю, 29 жовтня, в центрі імунізації в ТРК "Панорама PLAZA". Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на інформацію Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Центр вакцинації за графіком працює до 20:00, проте останню дозу вакцини там ввели о 19:15. Після цього препарат для щеплення закінчився. "Попри те, що Центр вакцинації працює до 20.00 згідно з графіком, охочі вакцинуватись заблокували медиків. Люди погрожували не випустити медиків, поки не провакцинують усіх до останнього відвідувача", – йдеться у повідомленні Центру.

Розлючені люди заблокували медиків всередині приміщення та вимагали завершити вакцинацію. В інцидент були змушені втрутитися правоохоронці.

Місцеве видання "Галка" проінформувало про те, що за день використали близько 370 доз вакцини, а нові дози препарату медикам не підвезли. Тому надвечір понад 70 містян не змогли отримати укол із вакциною проти ковіду.

Тим часом велетенські черги до пунктів щеплення в Івано-Франківську зафіксували на фото та опублікували в одній із місцевих спільнот у Facebook. Очевидці стверджують, що люди починають прибувати до пунктів вакцинації з раннього ранку.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...