Поліції довелося застрелити: В Одесі собака покусав хазяйку до напівсмерті (відео)

Жінка вигулювала двох собак. Одна з них раптово накинулася на господиню і почала її кусати.

В Одесі собака породи ротвейлер напав на свою господарку під час прогулянки. Інцидент стався сьогодні вночі в сквері біля ОДА, повідомляють Патріоти України.

За інформацією правоохоронців, постраждалою є одеситка 1972 року народження. Жінка вигулювала двох собак. Одна з них раптово накинулася на господиню і почала її кусати. На місце події викликали поліцію. По прибуттю поліцейських агресивна собака кинулась на них. У підсумку тварину довелося застрелити одного з інспекторів патрульної поліції.

Постраждала була госпіталізована з численними ранами. Родичі жінки стверджують, що це був вже не перший випадок агресивної поведінки собаки.


Джерело: Думская

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...