Поліції сказав, що "собака загриз": У Луцьку чоловік вбив дружину на очах їхньої спільної доньки

Трагедія трапилась 12 вересня у Луцьку. Про це повідомили у поліції Волинської області, передають Патріоти України.

Слідчо-оперативна група поліції, прибувши на місце, виявила тіло жінки, 1982 року народження, без ознак життя. Працівники кримінальної поліції та слідчі встановили, що численних тілесних ушкоджень та ножових поранень, які й спричинили смерть, завдав її ж чоловік, 1979 року народження.

Фігурант затриманий в порядку ст. 208 КПК України. За цим фактом зареєстровано відомості до ЄРДР за статтею умисне вбивство – ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу. Усі інші деталі та мотиви зловмисника встановлюють слідчі.

Чоловік любив заглянути до чарки

Сусідка подружжя, яка не назвала свого імені розповідає у сюжеті "Конкурент", що родина була не зовсім благополучною. Оксана, яка загинула від рук власного чоловіка, ніде не працювала. Її чоловік Олег також не мав постійної роботи. Кажуть, любив заглянути до чарки.

"Якось так вони завжди сварилися, складна сім'я. Є 4-ий клас дівчинка. Я їм казала: думайте, що робите, бо заберуть дитину, вони якось перестали, бо ж нам тут все чути, а вчора то взагалі тиша була. Зазвичай десь побуянять, вже ходить в чорних окулярах та Оксана, а це щось і тихо було, щось громихнуло раз. Вийшла на балкон, дивлюся швидка стоїть, виявилось, що це до них... Я достеменно не знаю, але він звернув все на собаку, сказав, що це її собака загриз, але це неправда, собака маленька, не могла загризти", – розповіла сусідка.

Малолітня донька бачила вбивство

У чоловіка і уже покійної дружини була донька. І того вечора, як розповіли сусіди, вона бачила усе на власні очі. За словами сусідів сім’ї, дитина дуже хороша, ходить до школи та старанно навчається. Зараз же вона лишилася як без матері, так і без батька. Маленьку дівчинку, наймовірніше, усиновлять найближчі родичі.

Джерело: Еспресо.ТV

Буде не всім по кишені? Продавці в Україні переписали вартість найдоступнішого фрукту

п’ятниця, 13 вересень 2024, 22:43

Ціни на яблука у 2024 році в Україні коливаються через аномальні погодні умови та проблеми з логістикою через війну. Деякі сорти вже значно подорожчали порівняно з минулим роком, наразі сорт Айдаред коштує 16,5 грн/кг, Чемпіон – 18,5 грн/кг, Ренет Сим...

"Іди на х*й, будь ласка!": MELOVIN на концерті у Дніпрі послав нетверезу глядачку (відео)

п’ятниця, 13 вересень 2024, 21:43

12 вересня MELOVIN, який раніше зізнавався у зловживанні алкоголем, виступав у Дніпрі. Під час концерту одна з глядачок, яка була напідпитку, почала голосно вигукувати на адресу співака образливі фрази. Виконавець зробив зауваження п'яній фанатці, прот...