Поліції збрехав, що знайшов тіло: У Рівненській області чоловік перерізав горло своїй знайомій

У Рівненській області чоловік перерізав горло своїй 38-річній знайомій. Аби уникнути покарання за вбивство, обвинувачений переконував рідних і правоохоронців, що знайшов потерпілу уже мертвою. Про це повідомили у пресслужбі Рівненської обласної прокуратури, передають Патріоти України.

За даними слідства, житель Здолбунівщини приїхав у гості до 38-річної рівнянки, з якою вони познайомилися напередодні. Під час застілля в квартирі жінки між ними виник конфлікт, під час якого чоловік схопив ножа і завдав потерпілій щонайменше три поранення в шию, перерізавши їй горло. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

"Обвинувачений хотів уникнути відповідальності - спершу повідомив своїм рідним, що виявив знайому з перерізаним горлом, а вже його рідні зателефонували до поліції. Слідством зібрано достатню кількість доказів, які підтверджують вчинення злочину саме цим чоловіком", – зазначили у прокуратурі.

Під час судового розгляду зловмисник свою провину не визнав, оскільки стверджує, що нічого не пам'ятає. Обвинуваченого визнали винним за ч.1 ст.115 ККУ (умисне вбивство) й призначили покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...