"Поліція бездіє і не реагує на виклики. Ми змушені тікати зі свого клубу, щоб нас не вбили": У центрі Києва натовп молодиків трощить розважальні заклади

Працівники МВС самоусунулися?

У Києві група молодиків здійснила напад на відомий клуб на Подолі на Контрактовій площі, розтрощила там вікна, била людей, після чого продовжила свій руйнівний "рейд" і в інших закладах.

Що відомо про інциденти, які відбуваються 26 листопада ввечері у центрі столиці, а також відео з місця подій - в нашому матеріалі нижче.

"Спочатку так звані "праві" рознесли "Хвильовий" (культовий клуб на столичному Подолі - ред.). Тепер, судячи зі всього, ідуть з "рейдом" на Нижньоюрківську (тут розташована велика кількість розважальних закладів, пабів і мистецьких просторів - ред.). Поліція бездіє і не реагує на виклики. Ми змушені тікати зі свого клубу, щоб нас не вбили», - розповів у коментарі Styler учасник арт-об'єднання на Подолі.

За нашою інформацією, безчинства на вулицях Києва влаштовують агресивні молодики, більшість з яких є учасниками ТГ-спільноти "Катарсис", яке називає себе "спілкою культурних концерваторів".

Саме ці люди регулярно влаштовують подібні нальоти на локації Нижньоюрківської з наміром "запобігти розповсюбденню наркотиків".

Прямо зараз: в центрі Києва натовп неадекватів нападає на людей (відео)

При цьому хулігани руйнують приватну власність і залякують відвідувачів закладів.

Правоохоронці своєю чергою не реагують на безчинства. Принаймні, інформації про затримання хуліганів, які позиціонують себе "традиціоналістами", немає.

При тому, що власники і відвідувачі київських клубів і арт-майданчиків, а такох активісти неодноразово привертали увагу до таких злочинних "рейдів".

Прямо зараз: в центрі Києва натовп неадекватів нападає на людей (відео)

Відео з "Хвильового", де люди рятувалися від нападників, можна подивитися за цим посиланням.


"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...