Поліція їде до порушника: У депутата Верховної Ради виявили коронавірус, від госпіталізації відмовився

Народний обранець днями повернувся з французького гірськолижного курорту Куршевель.​

Сергій Шахов. Фото: РБК.

Народний депутат від групи "Довіра" Сергій Шахов може бути хворий коронавірус. У поліції вже зареєстровано заяву за даним фактом, правоохоронці збираються з перевіркою. Таку інформацію журналістам підтвердили в Обухівському районному відділенні поліції, передають Патріоти України.

За словами чергового поліцейського, заяву вже зареєстровано, правоохоронці висилають до народного депутата загін. "Деталі я не знаю. Зареєстровано повідомлення від начальника поліції про факт того, що у народного депутата можливий коронавірус. Ми зараз висилаємо до нього співробітників", – розповіли у відділенні.

"О 09:20 18 березня 2020 року надійшла інформація від головного лікаря Обухівської ЦРЛ Біліченко І. про те, що котеджного містечка "Сонячна долина" будинок 31 село Романків Обухівського району проживає Шахов Сергій Володимирович 07.05.1975 р.н. (народний депутат України) у якого виявлений вірус COVID-19, про що вже є підтвердження Київської вірусної лабораторії", – зазначено в документі.

Народний обранець днями повернувся з французького гірськолижного курорту Куршевель. Сам Сергій Шахов в коментарі Стране інформацію спростував. "Коронавірус у них в головах, у тих, хто таку нісенітницю говорить. У мене була температура, реально викликав лікарів. Це звичайне ГРВІ. А цим, які запускають всякі чутки, напевно, потрібно більше паніки", – сказав депутат.

Джерело: Обозреватель

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...