Поліція Кременчука знайшли хлопчика, який у парку при байдужому спостереженні мами забив чаплю камінням

Поліцейські проводять профілактичну роботу з хлопчиком та його батьками, після того, як він та ще одна дитина жорстоко вбили чаплю на очах в інших відвідувачів. У птаха діти кидали каміння, доки чапля не померла від кровотечі.

За словами очільника парку, найжахливішим було те, що за вбивством чаплі спостерігали матері хлопців. Жінки відпочивали на траві під деревами й не робили жодних спроб втрутитися. Правоохоронці відкрили кримінальну справу, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції області.

"За даним фактом слідчим відділу поліції №1 Кременчуцького районного управління поліції Полтавщини відкрито кримінальне провадження за статтею 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України", – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, правоохоронці вирішують питання про притягнення батьків хлопчика до адміністративної відповідальності.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...