Поліція "лайфхак" не оцінила: Чоловік на Полтавщині смажив шашлик на балконі (фото)

У Кременчуці Полтавської області чоловік смажив шашлик на балконі багатоквартирного будинку. За скоєне на місцевого склали адмінпротокол. Про інцидент повідомили очевидці в соцмережах, які не назвали дії чоловіка адекватними, передають Патріоти України.

Повідомляється, що сталося все на балконі першого поверху багатоповерхівки. Слова очевидців вказують на те, що чоловік смажив шашлик увечері під час вимкнення світла. У патрульній поліції Кременчука підтвердили факт інциденту. Там повідомили, що виклик надійшов їм вчора, близько 21:00.

Коли правоохоронці прибули на місце, факт правопорушення підтвердився. Порушник загасив багаття, після чого отримав протокол за ст. 152 (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) КУпАП. Санкція статті передбачає штраф.

Правоохоронці закликали всіх громадян не розпалювати вогонь на балконі, оскільки навіть у разі дотримання всіх запобіжних заходів є ризик пожежі.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...