Поліція лише через 37 років затримала підозрювану у розправі над немовлям: Загадкове вбивство, скоєне у 1987 році, розкрили тільки тепер

У США затримали жінку, яка може бути причетною до вбивства немовляти, тіло якого знайшли на смітнику 1987 року. Про це пише CNN, передають Патріоти України.

Слідчі заарештували 55-річну жінку в Північній Кароліні у зв'язку зі смертю новонародженої дівчинки, знайденої на смітнику в Каліфорнії 37 років тому.

Завдяки тестуванню ДНК детективи встановили, що матір'ю дитини є Мелісса Джин Аллен Авіла. Саме її звинувачують у вбивстві дівчинки. Новонароджена була знайдена мертвою в сміттєвому контейнері в Ріверсайді 13 жовтня 1987 року чоловіком, який шукав вторсировину.

Слідчі відділу вбивств не змогли ідентифікувати підозрюваного, і справа залишалася нерозкритою майже 40 років. У 2020 році новий відділ розслідувань вбивств департаменту знову відкрив справу.

Поліція повідомила, що працювала з компанією, яка займається тестуванням ДНК, за фінансової підтримки некомерційної організації, яка надає фінансову допомогу слідчим органам і сім'ям, щоб допомогти розкрити нерозкриті справи за допомогою "передових рішень для аналізу ДНК і судово-медичної генеалогії". Саме завдяки цьому вдалось знайти родичів немовляти.

На момент смерті дитини підозрюваній було 19 років. За словами поліції, не було жодних доказів того, що батько дитини мав якийсь зв'язок зі справою. Жінку судитимуть у вересні.

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...

Заробітчанам на замітку: Скільки можна заробити в Польщі за місяць та де можна влаштуватися

середа, 14 серпень 2024, 22:30

Яка середня заробітна плата в Польщі, скільки та на яких вакансіях можуть заробити українці, передають Патріоти України. Переселенці з України, що тікають від війни, вибираючи країну прихистку, звертають увагу не лише на розмір соціальної допомоги, а й...