Поліція на Київщині знешкодила банду, яка викрадала людей для заволодіння їхніми квартирами (фото, відео)

Зловмисники підробляли документи і на їх підставі продавали квартири громадян.

Поліцейські Київщини затримали злочинне угруповання, яке спеціалізувалася на викраденні людей для заволодіння їхніми квартирами. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України, передають Патріоти України.

Зазначається, що зловмисники підробляли документи і на їх підставі продавали квартири громадян. При цьому вони вибирали квартири, власники яких померли або вели антисоціальний спосіб життя. При цьому бандити застосовували фізичне насильство до господарів житла і проти їхньої волі вивозили в інше місце, де утримували, доки не продадуть квартиру.

Для цього правопорушники виготовляли правовстановлюючі документи на нерухоме майно, зокрема залучали "свою" людину з підробленим паспортом, яка виступала в ролі власника. Також підробляли різні довідки, необхідні для подальшого продажу. Маючи повний комплект документів, виставляли нерухомість на продаж. Кошти від продажу покупці передавили нібито власнику, а той - організатору злочинної групи, який розподіляв їх між усіма учасниками.

Наразі затримано організатора угруповання і сімох його учасників. За результатами вжитих слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили їхню причетність до п'яти фактів заволодіння квартирами.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...