Поліція на скарги не реагує: У Києві маршрутник віз пасажирів по зустрічній смузі

Дехто намагався виправдати водія, але більшість користувачів мережі впевнена, що ніякі проблеми із перевантаженим транспортом вулицями не можуть виправдати порушення ПДД.

У мережу виклали відео, на якому показано, як водій столичної маршрутки їде по зустрічній смузі на вулиці Сім'ї Сосніних. Раніше на такому ж порушенні правил дорожнього руху зловили перевізника, що їздить між київськими масивами Новобіличі і Борщагівка. Автор відео, знятого на Сім'ї Сосніних, розмістив його на сторінці «Автомобільний Київ», передають Патріоти України.

«Хочеш змінити ситуацію в країні на краще? Почни з себе! Зробіть репост, нехай порушників знають», - пише киянин Костянтин Петренко, який стверджує, що водій громадського транспорту порушує правила дорожнього руху кожен день. «Дзвонили і в міліцію з десяток разів - реакції немає. Дзвонили керівництву - нічого не змінилося», - нарікає автомобіліст.

Під цим постом в соціальних мережах розгорнулася дискусія. Так, один користувач зазначив, що в тому районі завжди пробки. Мовляв, водій змушений порушувати правила дорожнього руху. І отримав відповідь киян, що мають іншу точку зору.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...