Поліція намагається зам'яти справу: В Одесі по-звірячому побили ветерана АТО, який "не там" припаркувався (фото, відео)

В Одесі у середу, 17 березня, співробітники охоронної фірми побили ветерана війни на Донбасі Євгена Кучинського. Інцидент стався вдень на селищі Котовського - на чоловіка напали п'ять осіб начебто через те, що він неправильно припаркував автомобіль, повідомляють Патріоти України.

Напередодні в анонімних Telegram-каналах з'явилося відео нападу людей в уніформі приватної охоронної фірми на людину в одязі кур'єра з підписом "затримання доставщика на Бочарова, 44а". Жорстоко побитим чоловіком виявився Євген Кучинський.

Дружина постраждалого Лариса розповіла, що її чоловік працює в компанії DHL і приїхав на селище Котовського по роботі. Припаркувавши машину, він зайшов в офіс. Коли повернувся, колеса службового автомобіля були порізані, а його чекали п'ятеро озброєних молодиків у чорному. Вони заявили Кучинському, що той припаркував автомобіль в недозволеному місці - на території їх охоронної фірми "Титан Сек'юріті".

Євген тільки встиг витягти балончик з перцевим газом, щоб захиститися від нападників, але застосувати його вже не зміг - молодики почали його бити.

Те відео, яке потрапило в соцмережі - це кінець побиття. Вп'ятьох напасти на людину за те, що він припаркувався не там - це за гранню. Керував нападниками їх директор, - розповіла Лариса. - Зараз ми в обласній лікарні. У Жені перелом носа, закрита черепно-мозкова травма, забита грудна клітка. Він не може нормально відкрити рот - пошкоджено щелепу. Зараз чекаємо стоматолога і травматолога".

За її словами, поліцейські не дуже хочуть займатися цією справою, оскільки директор "Титан Сек'юріті Лтд" Нарек Киракосян сам колись служив в лавах МВС.

Джерело: Думська

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...