Поліція навіть свідків не опитала: У Києві двох чоловіків жорстоко побили, бо заступилися за дівчину (відео)

У Києві хулігани жорстоко побили двох чоловіків. Потерпілі заступилися за дівчину, до якої приставали нападники. Ті вирішили їм помститися. Інцидент стався на Контрактовій площі увечері 10 січня, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Магнолія ТБ".

Під час конфлікту хулігани чомусь вирішили, що чоловіки нетрадиційної орієнтації. Молодиків били ногами і обзивали нецензурними словами. Одна зі свідків події подзвонила в поліцію, наряд приїхав на місце інциденту. У результаті один із постраждалих написав заяву в поліцію.

Зі слів очевидиці, винні досі не покарані. Вона розповіла, що поліція не взяла у неї ніяких контактів і не опитала свідків побиття.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...