Поліція назвала основні версії кривавої перестрілки у Харкові та показала вражаючий арсенал кілера

Поліція назвала основні версії стрілянини на вулиці Клочківській у Харкові і показала арсенал зброї, вилучений у кілера, який підірвав себе при затриманні, зазначають Патріоти України.

"Головні версії, які наразі розглядає слідство, це замахи на умисне вбивство на замовлення особами з оточення потерпілих, друзів, знайомих з мотивів особистої неприязні, помсти, корисливих мотивів, або пов’язані з комерційною або кримінальною діяльністю потерпілих", - заявили у поліції Харківської області.

Під час обшуку помешкання та дачної ділянки кілера виявили 13 мобільних телефонів, 2 ноутбуки, документи та значний збройний арсенал.

Серед вилученого – 130 підствольних гранат до підствольного гранатомету, 5 тротилових шашок, 7 ручних протитанкових гранатометів, електродетонатори, 6 піхотних вогнеметів "Шмель", фрагменти стрілецької зброї, автоматична зброя, рушниці, пістолети, велика кількість набоїв різних калібрів.

Вилучену зброю направили на експертизу "для перевірки на причетність до вчинення інших гучних злочинів у Харківському регіоні".

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...