Поліція не реагувала: Біля російського посольства в Ризі невідомі зірвали плакати на підтримку України

У латвійській столиці Ризі минулими вихідними кілька людей зірвали плакати, які стосувалися підтримки України, поліція запевняє що фіксує адміністративні порушення, передають Патріоти України.

Деталі: Про зняття плакатів на підтримку України повідомив активіст Яніс Пелцис, який розмістив відео у соцмережі Х На відео видно, які дві жінки зривають плакати, ще один чоловік обурювався зйомці цього. Активіст зазначив, що поліція не реагувала на інцидент.

Однак згодом речниця Держполіції Гіта Гжибовська заявила, що в ситуаціях, коли поліція виявляє порушення, спрямовані проти підтримки України, зокрема пошкодження відповідних плакатів, особи притягуються до відповідальності. За її словами, в суботу та в неділю за псування таких плакатів було оштрафовано по одній людині.

Загалом за суботу за різні порушення біля посольства Росії було порушено 12 проваджень щодо адміністративних правопорушень, а також затримано кілька осіб. Цей випадок теж буде оцінено відповідним чином, додала представниця поліції.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...