Поліція не вірить у суто технічні причини: У ліфті багатоповерхівки у Харкові заживо згоріла людина (фото)

Сьогодні рано вранці внаслідок пожежі, яка сталася у ліфті дев’ятиповерхівки у Харкові, загинула людина, інформують Патріоти України.

За даними Головного управління ДСНС України у Харківській області, подія трапилась о 05:24 у житловому 9-типоверховому будинку на вул. Сергія Грицевця. "Горів ліфт у ліфтовій шахті на площі біля 8 кв.м. Тіло людини перебувало всередині палаючого ліфта. Її особа, причина смерті та причина пожежі встановлюються", - йдеться у повідомленні.

Через сильне задимлення сходової клітини рятувальники евакуювали на вулицю 10 мешканців. Пожежу ліквідували о 06:55. У міській раді Харкова заявили, що причиною пожежі в ліфті багатоповерхівки, ймовірно, була не технічна несправність.

Як повідомив директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сидоренко, за словами фахівців, епіцентр вогню був саме в кабіні. "Був то навмисний підпал кримінального характеру чи необережне поводження з вогнем – сподіваюся, що на ці питання відповість слідство", - додав він.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...