Поліція не знайшла на роботі: Охоронець магазину, який назвав Київ "російськомовним містом", несподівано зник

Історія з охоронцем у столиці, який назвав Київ російськомовним містом, набрала несподіваних обертів. Чоловік зник з магазину, написавши заяву на звільнення без пояснень. Про це розповіли в поліції Деснянського району, передають Патріоти України.

Зазначається, що правоохоронці вчора завітали туди, щоб поспілкуватися з охоронцем. "Коли наші дільничні офіцери прибули до магазину, то чоловіка там вже не застали. Правоохоронці поспілкувалися з адміністратором закладу. Як з’ясувалося, охоронець, одразу після конфлікту з відвідувачами, написав заяву про звільнення і, нічого не пояснюючи, покинув приміщення магазину», - розповіли у поліції.

Наразі до юридичного відділу надали персональні дані охоронця. «Поки особа чоловіка не встановлена. Це можна буде зробити одразу після того, як поліцейські отримають інформацію про нього від закладу. Як тільки ми отримаємо його дані, то поцікавимося у нього – що це було і як саме. Охоронцю доведеться пояснити свої слова. Ситуацію тримаємо на контролі", - додають у поліції.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...