Поліція нічого не знає про НП на об'єкті підвищеної охорони: У Києві чоловік серед білого дня кинувся з Пішохідного мосту в річку (відео)

Згідно з ситуацією про підвищений стан терористичної загрози з боку держави-агресора, стратегічні об'єкти України, в т.ч. мости, мають перебувати під пильним контролем силовиків

У Києві 18 червня чоловік кинувся з Пішохідного мосту прямо в річку на очах у перехожих. Інцидент стався сьогодні вдень. Те, що відбувається, зняв на відео очевидець, після чого кадри потрапили в мережуповідомляють Патріоти України з посиланням на "Київ Оперативний".

"Схоже, що намагався накласти на себе руки. Зараз його стан уточнюється", - йдеться в повідомленні.

Видно, що чоловік з голим торсом, в спортивних штанях, впевнено перелазить через перила на мосту, за огорожею спускається на "козирок" нижче, після чого стрибає з конструкції в Дніпро.

Повз по мосту в ці миті проходять люди, і на те, що відбувається, не звертають уваги.

Візуально складно визначити, чи був чоловік п'яний - діяв впевнено, і все сталося досить швидко.

У Києві чоловік серед білого дня кинувся з Пішохідного мосту в річку (відео)

У Києві на Пішохідному мосту чоловік кинувся вниз у річку (фото: facebook.com/KyivOperativ)

Зауважимо, що в поліції про даний інцидент інформації немає.

У мережі висловлюють припущення, що житель столиці насправді міг або просто стрибнути після програної суперечки, або вирішив таким чином "освіжитися" в жаркий день.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.