Поліція ніяк не реагувала на порушника: У київському метро пасажири зняли на відео "людину-павука"

Хлопець явно ризикував життям і грубо порушував правила безпеки. Однак ні співробітники метрополітену, ні прікріплені до станції поліцейські не втрутились.

У київському метро зафіксували на відео, як невідомий хлопець замість того, щоб підійматися сходами чи ескалатором, повз по балюстраді, як людина-павук, зазначають Патріоти України.

Шоковані пасажири метрополітену спостерігали за хлопцем, який поповзом прямував до виходу. Цей ризикований процес зняли на відео та опублікували у фейсбуці. "Напевно, добре відсвяткував Новий рік", – пишуть користувачі.


Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...