Поліція обурена такою "витівкою": Зухвалий злодій вломився в ресторан, приготував піцу і зник з місця на машині доставки (відео)

У Каліфорнії поліція заарештувала чоловіка, який вирішив приготувати піцу під час пограбування ресторану. Дивну поведінку злодія зняли камери відеоспостереження на кухні закладу, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленнями місцевих ЗМІ та поліції, 25-річний Оскар Санчес проник в піцерію під покровом ночі, забрав 500 доларів з каси, пиво і електроніку. Перш ніж покинути місце злочину, він вирішив погратися у кухаря.

"У цього хлопця вистачило нахабства не тільки вдертися до ресторану і вкрасти планшети і гроші! Перш ніж він викрав їхню машину для доставки, він не зміг встояти перед можливістю приготувати собі основу для піци! - сказали у відділку. - Чи потрібно говорити, що у в'язниці не подають його улюблену їжу?"

Менеджер ресторану констатував, що подібний інцидент стався з ними вперше за 17 років роботи. Горе-грабіжника тим часом затримали. Крім нальоту на піцерію, його також підозрюють у великій крадіжці і ще одному пограбуванні зі зломом.

Все для фронта, все для перемоги: Український виробник пластикової тари залучив ветеранів авіабудування та організував виготовлення далекобійних БПЛА

вівторок, 30 квітень 2024, 9:05

В ангарі на заході України кілька десятків робітників збирають безпілотники, які використовують для нанесення ударів в далекому тилу Росії, оповідає Своїм читачам The Wall Street Journal . Власник заводу з виготовлення дронів попросив не розголошувати...

Хто отримає відстрочку від мобілізації з 1 травня за новим законом - повний перелік

вівторок, 30 квітень 2024, 8:30

За новим законом про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня, всі військовозобов'язані чоловіки повинні будуть оновити дані про себе у ТЦК. Це потрібно не тільки для регулювання процесу мобілізації, а й для надання відстрочки від служби, передають...