Поліція одразу взяла під варту: Українка в США жорстоко побила свого трьохрічного сина (відео)

У США заарештували українську біженку Юлію Сторожук, через звинувачення у побитті 3-річного сина. Про це пише CBS News, передають Патріоти України.

Факти побиття зафіксувала сусідська камера. На кадрах видно, як жінка спершу била свого сина, а тоді підняла його і кинула на землю. Про побиття дитини стало відомо 1 листопада. Поліція одразу взяла Сторожук під варту.

«У нас є одне відео, де вона штовхає дитину на землю і жорстоко б’є її ногами. За її словами, вона зробила це тому, що дитина не слухала, і син, очевидно, хотів піти на ігровий майданчик, а вона сказала йому «ні», – розповіла прессекретарка поліції Санні-Айлз-Біч сержант Мелісса Порро.

У хлопчика був червоний синяк на щоці та лобі, а також синці на руці та коліні. Сторожук заявила правоохоронцям, що штовхнула сина, бо він наполягав на тому, щоб піти на дитячий майданчи і «не слухав її». Суддя заборонив їй спілкуватися із сином.

Відомо, що жінка із сином приїхали до Південної Флориди рік тому, тікаючи від війни в Україні. Раніше жінка працювала стюардесою. Сторожук вийшла з СІЗО 2 листопада увечері, заплативши заставу 5 тис. дол. Журналістам вона заявила, що любить сина і хоче його повернути.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...