Поліція підозрює підпал: У Фінляндії на Різдво згоріла велика старовинна церква

У Фінляндії на Різдво згоріла старовинна церква

Старовинна дерев'яна церква 18 століття згоріла на Різдво у містечку Раут'ярві у Фінляндії. Вогонь знищив дерев'яний храм. Про це у неділю, 25 грудня, повідомляє видання Yle.

Зазначається, що спалах відбувся вранці, коли в церкві йшла різдвяна служба. у цей час у будівлі перебувало до 40 осіб.

"Священик сказав у мікрофон, що у залі пожежа, виходьте через бічні двері. Ці вікна дійсно деренчали, а в холі вже було досить сильне полум'я", - розповіла парафіянка.

Поліція підозрює, що історична дерев'яна церква була підпалена наміром. У ході виїзної перевірки поліція виявила ознаки злочину.

Зазначається, що трохи згодом недалеко від місця НП спалахнув житловий будинок, розташований на Торсантії, а в районі було знайдено труп. Поліція з'ясовує, чи пов'язані події між собою.


Варто знати: На які пільги можуть розраховувати дружини та діти учасників бойових дій та як їх оформити

неділя, 19 травень 2024, 8:39

В Україні родини військовослужбовців, які мають статус УБД, мають право на отримання пільг. Так, члени родини військового можуть отримати наступні пільги на комуналку:. • 75% знижка на газ, електроенергію та інші комунальні послуги (для інвалідів знижк...

Повістки будуть вручати на роботі? Які зміни тепер діять для військовозобов’язаних

неділя, 19 травень 2024, 8:24

Від 18 травня набув чинності закон про посилення мобілізації. Роботодавець має забезпечуватися своєчасне прибуття працівників до ТЦК. Про це пише видання "Телеграф". До 18 травня керівники підприємств мали вести військовий облік і забезпечувати "своєча...