Поліція підозрює військового: Під Житомиром підстрелили 9-річного хлопчика (фото, відео)

Дитину госпіталізували до реанімації у важкому стані.

У Новоград-Волинському Житомирської області 9-річний хлопчик отримав наскрізне вогнепальне поранення спини. У дитину, попередньо, міг вистрілити військовослужбовець із Києва, знайомий батька потерпілого. Про інцидент, який трапився в понеділок, 12 липня, повідомила пресслужба обласного ГУ Нацполіції на офіційному сайті, передають Патріоти України.

Уточнюється, що спершу копів поінформували, нібито поранення дитина отримала на березі місцевої річки. Правоохоронці встановили, що це не так. Потерпілий хлопчик у важкому стані 12 липня був доставлений до лікарні райцентру. Його відразу ж госпіталізували в реанімаційне відділення.

Медики о 14:30 зателефонували в поліцію, повідомивши: маленький пацієнт потрапив до них із вогнепальним пораненням. Поліцейські встановили місце події і ймовірно причетного до злочину.

Так, за місцем проживання дитини знайшли кулю калібром 9 мм та інші речові докази того, що стрілянина сталася саме там. Таким чином, дитина була поранена в своєму будинку, повідомили в Національній поліції.

Також встановлено, що до нанесення вогнепального поранення може бути причетний житель столиці, який є військовослужбовцем. Він приїхав у Новоград-Волинський напередодні. Також копи повідомили, що військовий знайомий із батьком постраждалого хлопчика.

Раніше на сайті поліції писали, що в лікарню дитину доставив 43-річний киянин. Ймовірно, йдеться про чоловіка, який, за версією досудового розслідування, вистрілив у малолітнього.

Відомості щодо цього інциденту були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження). Додамо: місцевий портал 04141.com.ua передає, що стрілянина сталася в мікрорайоні "Смолка".

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...