Поліція прибула лише за годину: У США натовп виніс товари з вантажного потяга, що зупинився на перехресті (відео)

У Чикаго, США, відбулося пограбування вантажного потяга, коли він пригальмував, очікуючи на свою колію. Про це у п’ятницю, 11 жовтня, повідомило видання NBC Chicago, передають Патріоти України.

Інцидент стався в районі Остін посеред дня. Зазначається, що близько двох десятків людей швидко відкрили вагони та винесли коробки з побутовою технікою. Викрадене завантажили в автомобілі й втекли з місця події. Поліція прибула на виклик через годину, коли грабіжники вже встигли втекти.

Правоохоронцям вдалося затримати шістьох підозрюваних та повернути частину викраденого товару, однак інші учасники злочину залишилися на волі. Залізнична компанія Union Pacific пояснила, що поїзд зупинився, очікуючи свою колію, чим і скористалися грабіжники.

Родичі були стурбовані зникненням: У лісах Івано-Франківської області знайшли двох мертвих грибників (фото)

субота, 12 жовтень 2024, 20:18

У лісах Калуського й Коломийського районів Івано-Франківської області рятувальники разом із місцевими мешканцями вранці 12 жовтня знайшли тіла двох чоловіків-грибників. Про це повідомляють у Facebook Головного управління ДСНС України в регіоні, передаю...

Поліцію звинувачують у бездіяльності: У Києві особистий водій власниці бренду одягу One by One влетів у людей на тротуарі (відео)

субота, 12 жовтень 2024, 20:10

У Києві ввечері 10 жовтня особистий водій власниці бренду одягу One by One Лідії Сметани виїхав на тротуар, де влетів у чотирьох людей. Про ДТП повідомили адвокати юридичної компанії "Міллер", які представляють інтереси потерпілих, передають Патріоти У...