Поліція прибула швидко: В Ужгороді чоловік погрожував вибухом у приміщенні банку (відео)

У четвер, 30 травня, в Ужгороді чоловік, який увійшов до приміщення відділення “Укргазбанку” заявив, що у нього в сумці вибухівка. Відео з місця події опублікував закарпатський журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України.

Працівники банку викликали на допомогу співробітників державної служби охорони та вибухотехніків. На опублікованих кадрах видно, що правоохоронці обгородили місце НП та проводять перевірку.

За інформацією журналіста, чоловік, який погрожував вибухом, має психічне захворювання. Офіційної інформації про інцидент від поліції наразі не було.

Будуть без води по 17 годин: Іспанський курорт здивував туристів новим обмеженням

понеділок, 8 липень 2024, 13:39

Муніципалітет Майорки обмежує споживання води для боротьби з надзвичайною ситуацією напередодні піку туристичного сезону. Про це пише The Independent, передають Патріоти України. Муніципалітет Баньяльбуфар у горах Серра-де-Трамунтана на популярному кур...

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...