Поліція приїхала на виклик щодо скандалу в родині та виявила... колаборантку (фото)

Слідчі оголосили підозру у колабораціонізмі 45-річній жительці міста Люботин (Харківський район). Поліцейські виявили колаборантку, коли приїхала на виклик щодо сварки в родині. Це сталося наприкінці червня 2023 року, повідомляють Патріоти України.

"Жінка почала розповідати поліціянтам про те, як вона чекає "освобождения Харьковской области". На цьому колаборантка не зупинилась: вона почала схвалювати дії російського очільника та додала, що "Україна повинна неодмінно приєднатись до російської федерації", — повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Підозру жінці сформували за ч. 1 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю від 10 до 15 років.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...