Поліція у Кривому Розі закрила "групу смерті" та врятувала неповнолітню від самогубства (фото, відео)

4 березня дівчина-адміністратор групи планувала самогубство.

В Кривому Розі поліція викрила діяльність так званої "групи смерті" у Telegram. Про це повідомила пресслужба Нацполіції, передають Патріоти України.

Як встановили поліцейські, Telegram-канал діяв із 21 лютого. У чаті перебувало близько 500 осіб. Коли адміністратор почав давати завдання учасникам завдавати собі тілесних ушкоджень, в ньому залишилося 13 осіб. Вони надсилали фото поранень, після чого отримували наступні інструкції.

3 березня слідчі провели обшук у 15-річної криворіжанки, яка давала завдання та адмініструвала канал. У неї вилучили мобільні телефони, планшет та ноутбук. За попередньою інформаціє, 4 березня дівчина планувала самогубство. За даним фактом відкрили за статтею "Доведення до самогубства". Поліція перевіряє усі відомості, які надала дівчина, та встановлює особу куратора та інших організаторів групи.

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...