Поліція відмовилася порушити справу: У Москві побили білоруську актрису

У Москві побили білоруську актрису Інну Коляду. У неї закрита ЧМТ, струс мозку, численні забиті місця та травми — список на кілька рядків. Вона скаржиться на панічні атаки, боїться залишатися сама в кімнаті з чоловіками, не може працювати і змушена відмовлятися від зйомок, повідомляють Патріоти України.

За словами дівчини, вона стала жертвою домашнього насильства, а побиття - справа рук її тепер уже колишнього хлопця Олександра Рябишева. У поліції, куди Коляда звернулася, маючи на руках усі медичні документи, відмовилися порушувати кримінальну справу за фактом побиття.
Інні Коляді 32 роки. Навчалася у гуманітарному ліцеї імені Якуба Коласа, потім у педагогічному університеті та Академії мистецтв у Мінську, а також у ГІТІСі у Москві. Сьогодні вона найпопулярніша актриса російських серіалів.

Джерело: Хартыя’97

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...