Поліція встигла вчасно: ​У Києві на льоту спіймали жінку, яка стрибнула з 15-го поверху (відео)

Жінка хотіла покінчити життя самогубством. Вона вже стояла за перилами балкона і мала намір стрибнути вниз.

У Києві патрульний на льоту спіймав жінку, яка стрибнула з балкона на 15 поверсі. Про це повідомляє перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Екіпаж патрульних - Павло Боярчук і Олександр Головицький - прибули на виклик. Жінка хотіла покінчити життя самогубством. Вона вже стояла за перилами балкона і мала намір стрибнути вниз.

Щоб врятувати жінку Боярчук побіг на 15 поверх. Він за мить встиг підбігти до жінки, яка вже відпустила руки і зробила крок. Поліцейський схопив її і втримав. Він почав кричати про допомогу, тоді прибігли ще сусіди. Вони допомогли співробітнику поліції тримати жінку зверху, ще двоє стояли на 14 поверсі і підпирали її ноги.

В цей час жінка чинила опір, тому Павлу довелося пристебнути її наручниками до поручнів. Її не вдавалося затягнути назад на балкон. На допомогу прибув інший екіпаж поліції. Всі разом за допомогою мешканців будинку вже витягли жінку. Її госпіталізували в лікарню.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...