Поліція встигла вчасно визволити: В Одесі за викраденого хлопця вимагали мільйон доларів (фото, відео)

Замовником викрадення виявився чоловік, в якого був конфлікт із батьком юнака.

В Одесі в ніч із 23 на 24 березня викрали 20-річного хлопця. Зловмисники вивезли його до Києва і кілька днів зв'язаним утримували в орендованому приміщенні, вимагаючи у батьків потерпілого 1 мільйон доларів США. Поліцейські знайшли виконавців і замовника злочину та звільнили заручника. Про це повідомляється на сайті Національної поліції, передають Патріоти України.

На своїй сторінці у Facebook глава Нацполіції України Ігор Клименко поділився відео емоційної реакції батька на новину про те, що копи звільнили його викраденого сина.

Батько звільненого хлопця сидить на землі

Клименко розповів, що злочинці привезли хлопця до столиці на взятому напрокат авто. Свої умови викрадачі повідомили телефоном, написавши повідомлення старшому брату викраденого. Вони погрожували, що якщо сім'я не заплатить гроші, то більше не побачить юнака.

Працівники Департаменту карного розшуку та поліцейські Одеської області "моментально долучилися в роботу, за лічені години вирахували зловмисників і продумали оперативну комбінацію", зазначив глава Нацполіції. Двох спільників викрадачів схопили в Одесі під час передачі частини грошей у розмірі 100 тисяч доларів США.

Гроші, на які "виманили" зловмисників
На місці події працював КОРД

"Уже через кілька хвилин в орендовану квартиру в центрі столиці увірвалися спецназівці, оперативники та слідчі. Чотирьох фігурантів затримали на місці. Юнака знайшли в окремій кімнаті зі зв'язаними руками. На щастя, йому не нашкодили", – розповів Клименко. Пресслужба поліції додала, що всі затримані – вихідці із Закавказзя.

Спецоперація в Києві
Зловмисників затримали в орендованій квартирі
Усі затримані – вихідці із Закавказзя
Правоохоронці швидко знайшли злочинців
Життю та здоров'ю потерпілого нічого не загрожує

Через кілька годин після операції в столиці оперативники також затримали замовника викрадення. З'ясувалося, що в чоловіка був конфлікт із батьком заручника і таким способом він вирішив поквитатися з ним.


"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...