"Поліція вважає, що будуть "відбивати": Під будинком Антоненка, заарештованого у справі Шеремета, почалися сутички (відео)

Через 3 роки після вбивства журналіста Павла Шеремета слідство раптово назвало 5 підозрюваних у скоєнні цього злочину.
Поліція біля будинку Андрія Антоненка. Фото: Букви.

Арешт Антоненка у резонансній справі Шеремета викликав бурхливу реакцію української громадськості. Кілька десятків людей вирушили до будинку ветерана АТО, щоб його підтримати. Серед них був і лідер організації С14 Євген Карась, інформують Патріоти України.

Через 3 роки після вбивства журналіста Шеремета слідство раптово назвало 5 підозрюваних у скоєнні цього злочину. Серед них опинився і боєць ССО, відомий рок-музикант Антоненко. Він уже заарештований. В його будинку в Києві тривають обшуки. Поліція перекрила вхід і проводить слідчі дії.

Як тільки стало відомо про звинувачення Антоненка, до його дому прибула величезна кількість активістів та радикалів. Вони прийшли підтримати ветерана АТО, так як впевнені в його невинності. Ситуація стрімко загострюється. "Під будинком підозрюваного у вбивстві Шеремета, Андрія Антоненка, почалися сутички націоналістів з поліцією. Поки в першу чергу словесні, але ситуація починає загострюватися", - повідомив в Twitter ресурс Klymenko Time.

Євген Карась прокоментував ситуацію. З його слів, поліція побоюється, що Антоненка "будуть відбивати". "Вони думають, що ми його будемо відбивати. Тому і поставили цю межу ... Йому вручено вже офіційну підозру, Печерський суд обиратиме запобіжний захід. Адвокати кажуть, що це буде СІЗО. Можливо, буде закрите судове засідання... Він не збирається нікуди бігти і впевнений, що це повна лажа. Ніхто його відбивати не буде. Адвокати є і він доведе свою невинність", - заявив лідер С14.

Він також зазначив, що в обвинуваченні йдеться, що Антоненко міг скоїти вбивство через расизм. "Захопився націоналістичними ідеями, культивуючи велич арійської раси, розмежування громадськості за принципами національної приналежності, прагнучи зробити свої погляди об'єктом громадськості", - зачитав Карась документ. Він назвав ці звинувачення "дебілізмом", "вигадкою кін **** ого прокурора" і "мусорський фантазіями".

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...