Поліція вважає вбивство навмисним: На Полтавщині 19-річна дівчина зарізала власну родичку

У Полтавській області 19-річна дівчина завдала смертельне ножове поранення своїй родичці. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України.

Слідство встановило, що між двома родичками виник побутовий конфлікт, який переріс у бійку. Під час конфлікту 19-річна дівчина завдала 34-річній потерпілій смертельні тілесні ушкодження.

Слідчі поліції вилучили з місця події речові докази. Причетну до злочину дівчину затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Завершення анекдотичної ситуації з недокомунізованим топонімом: У Києві проспект Правди перейменували на честь Євросоюзу

четвер, 9 травень 2024, 5:58

У Подільському районі Києва проспект Правди перейменовано на честь Європейського Союзу. Таке рішення ухвалили в середу, 8 травня, на пленарному засіданні III сесії Київської міської ради IX скликання, повідомляє преслужба Київради. . "Проспект Правди ...

Осмислення досвіду поколінь: Британські науковці визначили найзвабливіші жіночі танцювальні рухи. Результати здивували всіх (відео)

четвер, 9 травень 2024, 5:40

В експерименті взяли участь 39 жінок, яким було запропоновано станцювати під хіти Роббі Вільямса. Зафіксувавши їх рухи на відео і перетворивши їх на 3D-анімацію, вчені створили ролик, який показали гетеросексуальним чоловікам і жінкам.