Поліція викрила шахрайський кол-центр, який очолював так званий ексміністр "ДНР" (відео)

Правоохоронці викрили кол-центр, в якому під виглядом співробітників служби безпеки провідних українських банків телефонували людям, втручались в їхній мобільний банкінг і викрадали гроші. Про це повідомляє Національна поліція України, передають Патріоти України.

Зазначається, що наразі поліцейські встановлюють всіх потерпілих громадян, сума завданих збитків може перевищувати 100 мільйонів гривень. Слідчі поліції встановили, що організатором кол-центру є мешканець тимчасово окупованої території Донецької області, який у квітні 2014 року обіймав посаду так званого міністра закордонних справ "ДНР".

Осередки злочинного угруповання діяли в Росії, на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, а також в деяких інших регіонах України.

Правоохоронці здійснили масштабну операцію в шести регіонах країни, під час якої провели 38 санкціонованих обшуків і задокументували злочинну діяльність організованої злочинної групи. Група діяла на території України з серпня 2022 по листопад 2023 року.

Шести учасникам повідомлено про підозру за шахрайство та крадіжки, вчинені організованою групою осіб (ч. 4 ст. 190 та ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України).

Примітка: згідно зі статтею 62 Конституції України особа вважається невинуватою в скоєнні злочину і не може бути кримінально покарана, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...