Поліція вже затримала: На батьківщині Зеленського 17-річний хлопець намагався спалити вагітну подругу (фото)

У поліції розповіли подробиці підпалу жінки в Кривому Розі на Дніпропетровщині. Трагедія сталася 26 травня близько 16:10 в одній із квартир багатоповерхівки по вул. Соборності. Підозрюваному – 17 років. Про це розповіли у відділі комунікації обласної поліції, передають Патріоти України.

"Під час конфлікту 17-річний хлопець облив легкозаймистою речовиною свою 21-річну співмешканку та підпалив, після чого втік з місця події. Жінка з тілесними ушкодженнями була доставлена до лікарні. А підозрюваний – утік", - розповіли в поліції.

Для розшуку 17-річного був залучений особовий склад кримінальної поліції та додаткові патрулі, перекриті вокзали та автовокзали. Його затримали. Під час обшуку в нього вдома вилучена зброя.

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...