Поліція вже затримала негідника: У Броварах чоловік зґвалтував 4-річну дівчинку (фото)

У Броварах на Київщині поліція затримала чоловіка, який цієї ночі зґвалтував 4-річну дитину. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов, передають Патріоти України.

"Якою ж істотою треба бути, щоб чинити сексуальне насильство над 4-річною дівчинкою. Щойно поліція Київщини затримала негідника, який цієї ночі зґвалтував дитину в Броварах - це 48-річний уродженець Бердянська, раніше судимий за розбій та грабіж", - написав він.

Нєбитов подякував працівникам поліції та прокуратури за рішучі дії та принципову позицію. "Водночас звертаюсь до батьків: не залишайте малолітніх дітей без нагляду, тим більше з малознайомими вам людьми. Саме ви, перш за все, відповідальні за безпеку і добробут своїх доньок та синів", - наголосив очільник поліції області.

В Естонії заявили про зменшення кількості біженців з України: Стала відома причина

п’ятниця, 10 травень 2024, 9:58

В Естонії фіксується зменшення кількості біженців з України, які приїхали до цієї балтійської країни через широкомасштабну військову агресію з боку РФ. . За даними естонського відомства, така ситуація фіксується за останні шість місяців. Так, з початку...

Українцям відмовляють у єВідновленні: Як діяти власникам зруйнованого житла

п’ятниця, 10 травень 2024, 9:40

Понад 400 українських сімей, чию нерухомість було знищено внаслідок повномасштабної російської агресії, отримали відмову за програмою єВідновлення. Вона не змогли отримати компенсацію, оскільки не внесли необхідні дані житла до Державного реєстру прав....