Поліція вже затримала: В Одесі жінка на площі підтерлась прапором України (відео)

24 травня в Одесі трапилась подія, яка розізлила всіх українців – жінка справила свої природні потреби прямо посеред газону із прапорами за загиблими внаслідок російської агресії, а потім ще й використала один з них в якості туалетного паперу. Порушницю затримали та допитали. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

24 травня соціальними мережами почало масово ширитись відео, на якому невідома жінка справляє природні потреби на газонній частині серед Європейської площі Одеси, де встановлені українські прапорці, у памʼять про полеглих героїв-захисників. Після цього особа використала один з державних символів у якості гігієнічної серветки.

Ця подія неабияк розізлила українську спільноту, а деякі навіть закликали до самосуду через такий ганебний вчинок і відверту неповагу до загиблих захисників та членів їхніх родин.

Як повідомляє Національна поліція в Одеській області, порушницю оперативно розшукали та затримали біля залізничного вокзалу. Нею виявилась 28-річна жінка, яка мала ознаки алкогольного спʼяніння. Доправивши її до територіального підрозділу поліції, відбувся слідчий допит, на якому порушниця пояснила причину свого вчинку.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України (наруга над державними символами) та ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство). Як зазначається, максимальна міра покарання, яке загрожує правопорушниці – позбавлення волі строком до трьох років.

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...

Комісія Мінкульту фіксує розкрадання держмайна: З Почаївської лаври зникли цінні ікон, які передавалися в оренду Московському патріархату разом з архітектурним комплексом

субота, 27 липень 2024, 17:00

В ході перевірки збереження державного майна Свято-Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині, яке перебуває у безоплатному користуванні УПЦ МП, виявлено низку порушень. Про це йдеться у звіті комісії Міністерства культури та інформаційної політики,...