Поліція "закручує гайки": У Миколаєві з маршрутки жорстко витягли та покарали пасажира без маски (відео)

У Миколаєві на центральному проспекті представники патрульної поліції затримали чоловіка, який їхав у маршрутці без захисної маски, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє видання Новини-N, інцидент стався на зупинці громадського транспорту Центральний ринок, де поліцейські проводили рейд, перевіряючи наявність захисних засобів у пасажирів маршрутки №16.

Правоохоронцям вдалося виявити громадянина без маски, його вирішили затримати.

За словами очевидців, спочатку патрульні виписали водієві і пасажиру штраф. Потім зажадали, щоб порушник покинув транспортний засіб. Свідки зняли подію на відео.

Опинившись на вулиці, пасажир став вимагати від поліцейських, щоб ті представилися. Після декількох хвилин бесіди, поліцейські заламали руки порушнику і повели його. Подальша доля чоловіка невідома, як і покарання, що послідувало.


Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...