Поліція застосовувала сльозогінний газ і світлошумові гранати: В Єрусалимі знову спалахнули масові зіткнення, постраждали сотні осіб (фото, відео)

В Єрусалимі (Ізраїль) знову спалахнули масові зіткнення, в яких постраждали сотні осіб. Як повідомляє ABC News, кількість постраждалих палестинців в зіткненнях з ізраїльською поліцією в Східному Єрусалимі зросла до 180, 80 з них госпіталізовані, передають Патріоти України.

"Поліція і прикордонна поліція в даний час працюють над викоріненням насильства на Храмовій горі поряд з активізацією діяльності в інших секторах Старого міста Єрусалима", – йдеться в заяві місцевої поліції.

Також правоохоронці сказали, що протестуючі кидали камені в офіцерів і на прилеглу проїжджу частину біля Західної стіни, де тисячі ізраїльських євреїв зібралися, щоб помолитися.

У своїй заяві поліція стверджувала, що за насильством стояли екстремісти, і заявила, що "не дозволить екстремістам завдати шкоди безпеці населення". Відзначається, що проти протестуючих поліція застосувала сльозогінний газ і світлошумові гранати.

Додамо, що палестинці протестували проти можливого їх виселення з арабського кварталу Шейх Джаррах, що знаходиться недалеко від Старого міста. Невдоволення палестинців пов'язано і з тим, що сьогодні, 10 травня, повинна пройти демонстрація на честь початку і перемоги Ізраїлю в Шестиденної війні в червні 1967 року.


"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...