Поліція затримала адміністратора закладу: У Дніпрі у будинку для літніх людей знайдені мертвими п'ять жінок

У Дніпрі у будинку для осіб похилого віку виявили мертвими п’ятьох жінок. Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області, передають Патріоти України.

Зазначається, що 16 листопада до поліції надійшла інформація про те, що у приватному будинку для осіб похилого віку в Центральному районі міста Дніпро виявлено п’ятьох мертвих жінок віком від 75 до 89 років. Попередньо встановлено, що в одній із кімнат на другому поверсі будинку, де виявили загиблих, сталося коротке замикання та загоряння електропроводки.

"Жінки могли отруїтися чадним газом. Наразі тіла загиблих направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті", – йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі. Наразі поліцейські затримали адміністратора закладу. В рамках розслідування будуть призначені необхідні експертизи.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...